Sobre nosaltres

Gestió eficient i professional de la producció i distribució

Treballem de manera col·laborativa amb cada companyia per garantir que cada aspecte de la producció i distribució sigui gestionat amb la màxima eficiència i professionalitat. La nostra missió és ser un pont entre les companyies de teatre i els programadors, assegurant que cada espectacle trobi el seu lloc ideal.

Serveis que oferim:

  • Distribució d’arts escèniques a nivell estatal per artistes i companyies
  • Assessorament personalitzat en gestió, producció i distribució per artistes i companyies
  • Direcció artística i producció a festivals
Truca’ns al 671 036 421
o escriu-nos a monica@monicadegira.com

Mònica Gené

20 anys en el món de les arts escèniques treballant en diferents àmbits fan que la meva passió pel teatre i el meu compromís amb l’artista siguin el cor de la meva filosofia.

Durant deu anys he format part d’una companyia pròpia de teatre per a tots els públics i teatre de carrer desenvolupant tasques de gestió, producció, distribució i actriu. Posteriorment he seguit en el món de la distribució d’espectacles per altres empreses i també en institució pública, programant i gestionant equips.

El 2020 comença el meu projecte MònicaDeGira acompanyant artistes en distribució, gestió i producció. Ser una més, formar part de l’equip i acompanyar-me de grans artistes i millor persones és el camí que vull seguir.