A la gent no us agrada estar sola perquè descobriu que realment mai ho esteu. Totes les persones viviu en companyia dels vostres monstres, éssers ocults que us mouen per dins. La Phazz parla de nosaltres, les teves pors. Unes ens encarreguem de repetir-te que et fas gran, les altres ens divertim dient-te que no podràs, i la resta sempre et subratllem les coses que no vas fer i sempre haurien estat millors. T’inventes monstres de tota mena, mida i forma. Ens tems perquè estem fets de por, i així mai ens miris a la cara.

La Phazz és un espectacle amb una representació distòpica i anacrònica amb una suggerent posada en escena que reprodueix l’interior d’una casa de manera sintètica, transformable i inquietant. Al llarg de la peça, els intèrprets i la banda sonora distorsionen l’espai escènic acompanyat d’un ambient psicològic.

Pensat per a públic adult, de gran format, de sala i una durada de 60 minuts, compta amb cinc artistes: el protagonista i quatre intèrprets/ballarins que representen les pors i a l’hora personatges de la trama. La precisió en les tècniques de dansa, mim i acrobàcia del repartiment, seran el suport físic principal per coreografiar i accentuar la línia obscura de l’espectacle. La tècnica de la màscara serà l’element dramàtic i els titelles es veuen representats com a personatges centrals i secundaris. Es passaran per les pors més conegudes i banals, però també per les més profundes i alhora compartides pel gruix de la societat. Un espectacle que vol fer de mirall i reflexió al públic.

Saber més sobre:

Cia. Zero en Conducta