JORDI VIDAL GÓMEZ
Llicenciat en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre. Com actor ha treballat en diverses obres com ara El tinent d’Inishmore i Nit de Reis dirigides per Josep Mª Mestres al TNC; Obra Vista escrita i dirigida per Jordi Prat i Coll a la sala Beckett, El hombre de Teatro, dirigida per Xavier Albertí al Teatro de la Abadía de Madrid i À la ville de…Barcelona, sota la direcció de Joan Ollé al Teatre Lliure. Participa en diversos espectacles musicals com ara The Full Monty dirigida per Mario Gas al Teatre Novedades; Gaudí al Barcelona Teatre Musical; Sarao amb Comediants, John i Jen, estrenat al Versus Teatre; Senzillament (,coses de l’Ovidi) estrenat a Barcelona a la sala Ovidi Montllor; The Black Rider i Mon Brel a l’Almeria Teatre, T’estimo, ets perfecte…ja et canviaré al Teatre Poliorama, Liceistes i Cruzados al TNC, El eunuco, dirigida per Pep Anton Gómez i estrenada al 60è Festival Internacional de Teatro Clásico de Mèrida, fent doble temporada al Teatro La Latina de Madrid, Requiem for Evita, dirigida per Jordi Prat i Coll, al Festival Temporada Alta i a La Seca Espai Brossa, El Jovencito Frankenstein, al Teatro Gran Vía de Madrid. El seu darrer treball ha estat El Màgic d’Oz dirigit per David Selvas al Teatre Condal.
JORDI CORNUDELLA HERAS
Estudia interpretació clàssica del clarinet a l’Esmuc (2007-2011) i seguidament un màster a la Hochschule für Musik de Karlsruhe amb Wolfgang Meyer (2011-2013) amb l’ajuda de la beca de la Fundació Güell (2011). Ha compaginat els seus estudis amb cursos i classes amb altres professors com Eduard Brunner, Andreas Sundén i Vicent Alberola, entre d’altres. Professionalment ha col·laborat amb l’OBC, Festival Strings Lucerne, Barcelona 216, la Cobla Sant Jordi i la GIOrquestra. Actualment és clarinet solista a FSF (Franz Schubert Filharmonia, anterior Orquestra Camera Musicae).
Va ser membre fundador de Meraki Ensemble i compositor dels seus dos espectacles. També és membre de la companyia teatral Anemisko i del seu espectacle Hem vingut aquí a deixar les coses clares, dirigit per Jordi Oriol. Ha estat músic i director musical de l’espectacle Laberint Striptease (2019, Companyia Roberto G. Alonso) i clarinetista actor en els espectacles familiars del Caixaforum El col·leccionista de paisatges i Papageno & Cia.
Ha escrit sobretot obres de cambra (3 peces blaves, quartet Neuma; Caucuaüc, Bärhof Ensemble; El jaç, l’amor i el son, Banus Duo), obres de teatre (Kentucky ha muerto, Laberint Striptease), musicals (73 raons per deixar-te, El zoo d’en Pitus, La granja animal) i espectacles diversos (Marúnica, espectacle de dansa de Cia. Roberto G. Alonso; El primer hivern i Cançons de Troia, de Meraki Ensemble). També és arranjador i orquestrador i ha fet feines pel TNC (Taxi al TNC, Per començar, Sarsuela, L’aplec del remei i Se’ns n’ha anat el Santos al cel, tots dirigits per Xavier Albertí), Festival Grec (Nit de musicals 2015 i 2016) i Murtra Ensemble (Stravinsky), entre d’altres.
El 2016 va rebre el premi Butaca a la millor composició pel musical 73 raons per deixar te.
JORDI PRAT I COLL
Llicenciat en Comunicació audiovisual per la UPF i en Direcció escènica i dramatúrgia per l’Institut del Teatre de Barcelona (Premi extraordinari). Director, dramaturg i traductor, combina la dedicació creativa al teatre amb la pedagogia.
Com a dramaturg cal destacar C. Hospital amb St. Jeroni (Premi Recull 2000), Obra Vista (Sala Beckett, 2005), De quan somiava (Sala Atrium i Teatre Lliure, 2013), Requiem for Evita (Temporada Alta i La Seca, 2017; Premi Teatre Barcelona millor musical) o M’hauríeu de pagar (Sala Atrium, 2020, amb cinc nominacions als Premis Butaca). Ha traduït Copi, Caryl Churchill, Ayub Khan-Din, Lucy Prebble o debbie tucker green.
Com a director ha dirigit tant clàssics Josep M. de Sagarra (La Rambla de les Floristes, La Fortuna de Sílvia), Serafí Pitarra (Liceístes i Cruzados) o Federico García Lorca (El público) com contemporanis (Caryl Churchill (Luny, Una Còpia), Copi (Eva Perón), Heiner Müller (Quartett), Lluïsa Cunillé (Après moi, le deluge), Antonio Tarantino (Vespres de la beata verge) o Rebekka Kricheldorf (Els tres aniversaris). Dentre els premis que ha rebut cal destacar el de la Crítica i el Ciutat de Barcelona per Els Jocs Florals de Canprosa de Santiago Rusiñol (TNC, 2018) pel qual també va guanyar el MAX a millor adaptació teatral.
Cia. Musical
Distribució: Catalunya