Cia. Manel Rosés

Manel Rosés Moretó és un acròbata nascut a Barcelona i format a la universitat de dansa i circ d’Estocolm (DOCH). Basa el seu treball en el cos i el joc i s’interessà per temàtiques essencialment humanes. Posant el cos en situació de joc, ja sigui en relació a l’objecte o a la situació, busca extreure la part humana de l’acròbata que fa que ens hi identifiquem com a públic.

Creu en la força del circ per comunicar de forma directa i en la seva capacitat d’arribar de forma transversal a tot tipus de públic amb independència d’origen, edat i classe social . És per això que en les seves peces té sempre com a objectiu la senzillesa per comunicar de la forma més directa i transversal possible.

Des de 2010 ha compaginat la creació de números i espectacles propis amb el treball com acròbata / intèrpret en espectacles com InTarsi de la companyia Circo Eia, Dèsdemona de la companyia les Ofelies o Escalada del Cirque du Soleil.

El 2016, conjuntament amb Nilas Kronlid, crea la seva pròpia companyia Soon Circus Company. Gregaris, el primer espectacle de la companyia, ha girat i gira encara per tota europa. L’espectacle ha guanyat alguns premis com el Audience Choice, Stora Teatern Gothenburg 2020 o el premi del públic de la Mostra de teatre d’Igualada 2022.

Inquiet de mena, Manel, mai ha deixat de formar-se en diferents camps de les arts escèniques i ha fet cursos de dramatúrgia teatral,
inensius de clown, cursos d’interpretació o entrenaments de dansa fying low.

Cia. de Circ. Tots Públics

Distribució: Estatal

Espectacles de la companyia