Cia. Jimena Cavalletti

La companyia va ser creada de la mà incondicional de Laia Sales. A la Producció Iván Lionel, a la Gestió Cessar García i el seu equip Cristina Pareja i Víctor Méndez.

La recerca artística principal és la proximitat, la relació directa amb el públic, l’humor, la música i la normalització de veure dones en escena fent humor.

Artista multidisciplinar, comença la seva formació de teatre, circ, dansa i música el 1994, participant i co-creant espectacles des del 1997. Treballa amb innombrables artistes de diferents parts del món i amb ells l’oportunitat de guanyar nombrosos premis amb espectacles com “Usted está aquí”, “De todas las bellas, las más BELLOTAS”, “Kaput”, “Baldín Bada”, entre d’altres.
Dirigeix espectacles des del 2020 després de la seva formació en direcció escènica. Gràcies a això, l’intercanvi i la creació amb artistes de diferents països segueixen alimentant-la dia a dia. Per la versatilitat en els muntatges, és una companyia internacional que desenvolupa la seva feina tant a Llatinoamèrica, com a tot Europa, a més d’invitacions puntuals a la resta del món.

Cia. De Clown i Música. Espectacles de carrer per a tots els públics.
Distribució: Catalunya

Espectacles de la companyia